Agenda
TASTE MALLORCA | MICHELIN CULINARY SPECIAL
Plezier en kwaliteit staan voorop bij Can Gelat en dat begint al bij het ochtendgloren, wanneer Martin zijn kenmerkende Verwen-Ontbijt bereidt. Martin neemt je als waar reisleider mee op culinaire jeepsafari’s over het eiland. Deze verrassende culinaire expedities voeren je langs een authentiek Mallorcaans restaurant, een iconische wijnmakerij en de populaire versmarkt van Palma, Mercat de l’Olivar, waar aankopen worden gedaan voor het diner. Ondertussen heb je voldoende gelegenheid om de historische stad Palma te ontdekken. Tussen de maaltijden door geniet je op het ecologische landgoed van luxe, puurheid, comfort en privacy. Deze driedaagse culi-reis is een once in a lifetime ervaring voor gastronomie-minnend publiek.
Volgende reizen staan gepland op:
22 t/m 25 maart 2026
29 maart t/m 1 april 2026
1 t/m 4 november 2026
8 t/m 11 november 2026
JAGERS WILDLUNCH | ZONDAG 23 NOVEMBER
Tijdens een uitgebreid 7-gangenmenu laten Martin en zijn team zien hoe het wild uit de regio het best tot zijn recht komt. Pure smaken, zorgvuldig bereid en gepresenteerd in de persoonlijke en warme sfeer van De Lindenhof.
• Prijs | 175,- (ex. drank)
• Aanvang | 12:30 uur
Reserveer hier.
PROEVERIJ & LUNCH | ZONDAG 7 DECEMBER
Zondag 16 november | Kitchen Take Over bij Brass Boer Thuis
Zondag 23 november | Jagers Wildlunch
Maandag 24 november | Gastkok bij de Herberg van Smallingerland in Rottevalle
Vrijdag 5 december | Sinterklaas, Martin Trakteert
Zondag 7 december | Anfors Proeverij & Lunch