Agenda

TASTE MALLORCA | MICHELIN CULINARY SPECIAL

Plezier en kwaliteit staan voorop bij Can Gelat en dat begint al bij het ochtendgloren, wanneer Martin zijn kenmerkende Verwen-Ontbijt bereidt. Martin neemt je als waar reisleider mee op culinaire jeepsafari’s over het eiland. Deze verrassende culinaire expedities voeren je langs een authentiek Mallorcaans restaurant, een iconische wijnmakerij en de populaire versmarkt van Palma, Mercat de l’Olivar, waar aankopen worden gedaan voor het diner. Ondertussen heb je voldoende gelegenheid om de historische stad Palma te ontdekken. Tussen de maaltijden door geniet je op het ecologische landgoed van luxe, puurheid, comfort en privacy. Deze driedaagse culi-reis is een once in a lifetime ervaring voor gastronomie-minnend publiek.

Volgende reizen staan gepland op:

24 t/m 27 maart 2024 (volgeboekt)
3 t/m 6 november 2024 (laatste plekken beschikbaar)

ANFORS IMPERIAL DECEMBER-PROEVERIJ EN LUNCH

Op zondag 10 december organiseert De Lindenhof, in samenwerking met Anfors-Imperial de grote december-proeverij en lunch.
Anfors-Imperial is al ruim 20 jaar een kwaliteitsimporteur met in het portfolio meer dan 750 exclusieve topwijnen uit Italië, Spanje, Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland en Hongarije, direct vanaf de producent.
Laat u inspireren en informeren door Roy Pelgrim en Hans Bijvoets over prachtige wijnen voor de feestdagen en genie nadien van een heerlijke vijfgangenlunch met begeleidende wijnen.

Reserveer via: info@restaurantdelindenhof.nl

Aanvang: 12.30 uur.

€ 195,-- p.p. all in