Agenda

TASTE MALLORCA | MICHELIN CULINARY SPECIAL

Plezier en kwaliteit staan voorop bij Can Gelat en dat begint al bij het ochtendgloren, wanneer Martin zijn kenmerkende Verwen-Ontbijt bereidt. Martin neemt je als waar reisleider mee op culinaire jeepsafari’s over het eiland. Deze verrassende culinaire expedities voeren je langs een authentiek Mallorcaans restaurant, een iconische wijnmakerij en de populaire versmarkt van Palma, Mercat de l’Olivar, waar aankopen worden gedaan voor het diner. Ondertussen heb je voldoende gelegenheid om de historische stad Palma te ontdekken. Tussen de maaltijden door geniet je op het ecologische landgoed van luxe, puurheid, comfort en privacy. Deze driedaagse culi-reis is een once in a lifetime ervaring voor gastronomie-minnend publiek.

Volgende reizen staan gepland op:

26 -29 maart 2023: vol

 

ITALIAANSE WIJNPROEVERIJ & LUNCH

Zondag 27 november organiseert De Lindenhof, in samenwerking met Rejoice Wijn, een Noord-Italiaanse wijnproeverij, met aansluitend een vijfgangenlunch.

Pieter van den Burg – wijnadviseur, sommelier en oprichter van Rejoice Wijn – kan niet wachten om zijn passie voor wijn en zijn liefde voor de Alto-Adige met u te delen.

Proeverij en vijfgangenlunch, all-in: €175,-
Tijd: 12.30 uur - 16.30 uur.

Uiteraard kunt u nadien verblijven in één van de luxe suites, lodges of de cottage.

Aanmelden: info@restaurantdelindenhof.nl

 

ANFORS IMPERIAL WIJNPROEVERIJ & LUNCH

Zondag 11 december organiseert De Lindenhof, in samenwerking met Anfors - Imperial de grote decemberproeverij.

Anfors Imperial is al ruim 20 jaar een kwaliteitsimporteur met in het portfolio meer dan 750 exclusieve topwijnen uit Italië, Spanje, Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland en Hongarije, direct vanaf de producent.

Laat u inspireren en informeren over prachtige wijnen voor de feestdagen en geniet nadien van een heerlijke vijfgangenlunch.

Proeverij en vijfgangenlunch, all-in: €175,-
Tijd: 12.30 uur - 16.30 uur.

Uiteraard kunt u nadien verblijven in één van de luxe suites, lodges of de cottage.

Aanmelden: info@restaurantdelindenhof.nl