Agenda

PALING PARTY TUINFEEST

In samenwerking met Spakenburg Paling vindt zondag 29 september weer een nieuwe editie van de inmiddels zeer bekende Paling Party in de Engelse tuin van De Lindenhof plaats. Een middag die in het teken staat van een reeks aan palingamuses en -gerechtjes, bereidingen op de Ofyr, live paling roken en fantastische wijnen. Een schitterend event voor de liefhebber van kwalitatieve ESF paling.

Reserveer via: info@restaurantdelindenhof.nl

€195,- p.p. all in.
Dresscode: hoed
Aanvang: 12.30 uur

Het is uiteraard mogelijk om na het feest te verblijven in één van onze prachtige accommodaties en desgewenst 's avonds licht te dineren.

TASTE MALLORCA | MICHELIN CULINARY SPECIAL

Plezier en kwaliteit staan voorop bij Can Gelat en dat begint al bij het ochtendgloren, wanneer Martin zijn kenmerkende Verwen-Ontbijt bereidt. Martin neemt je als waar reisleider mee op culinaire jeepsafari’s over het eiland. Deze verrassende culinaire expedities voeren je langs een authentiek Mallorcaans restaurant, een iconische wijnmakerij en de populaire versmarkt van Palma, Mercat de l’Olivar, waar aankopen worden gedaan voor het diner. Ondertussen heb je voldoende gelegenheid om de historische stad Palma te ontdekken. Tussen de maaltijden door geniet je op het ecologische landgoed van luxe, puurheid, comfort en privacy. Deze driedaagse culi-reis is een once in a lifetime ervaring voor gastronomie-minnend publiek.

Volgende reizen staan gepland op:

3 t/m 6 november 2024 (laatste plekken beschikbaar)
16 t/m 19 maart 2025
23 t/m 26 maart 2025
2 t/m 5 november 2025
9 t/m 12 november 2025