Agenda
TASTE MALLORCA | MICHELIN CULINARY SPECIAL
Plezier en kwaliteit staan voorop bij Can Gelat en dat begint al bij het ochtendgloren, wanneer Martin zijn kenmerkende Verwen-Ontbijt bereidt. Martin neemt je als waar reisleider mee op culinaire jeepsafari’s over het eiland. Deze verrassende culinaire expedities voeren je langs een authentiek Mallorcaans restaurant, een iconische wijnmakerij en de populaire versmarkt van Palma, Mercat de l’Olivar, waar aankopen worden gedaan voor het diner. Ondertussen heb je voldoende gelegenheid om de historische stad Palma te ontdekken. Tussen de maaltijden door geniet je op het ecologische landgoed van luxe, puurheid, comfort en privacy. Deze driedaagse culi-reis is een once in a lifetime ervaring voor gastronomie-minnend publiek.
Volgende reizen staan gepland op:
29 oktober tot 1 november 2023: laatste plekken beschikbaar.
WIJNMAKERSLUNCH | CAN GELAT
Restaurant De Lindenhof en Bodega Can Gelat slaan de handen ineen voor een heerlijke vijfgangen wijnmakerslunch georganiseerd op zondag 17 september.
Naast een uitgebreide lunch van Martin neemt de wijnmaker je mee in de wereld van wijnbouw en ecologisch wijn maken. Tevens is er de mogelijkheid om nadien jouw favoriete wijnen te bestellen voor thuis.
Reserveer via: info@restaurantdelindenhof.nl
€150,- p.p. all in.
Aanvang: 12.30 uur.
PALING PARTY | TUINFEEST
Zondag 24 september vindt weer een nieuwe editie van de inmiddels zeer bekende Paling Party in de Engelse tuin van De Lindenhof plaats. Een middag die in het teken staat van een reeks aan palingamuses en -gerechtjes, bereidingen op de Ofyr, live paling roken en fantastische wijnen. Een schitterend event voor de liefhebber van kwalitatieve ESF paling.
Reserveer via: info@restaurantdelindenhof.nl
€150,- p.p. all in.
Dresscode: hoed
Aanvang: 12.30 uur.