Agenda

TASTE MALLORCA | MICHELIN CULINARY SPECIAL

Plezier en kwaliteit staan voorop bij Can Gelat en dat begint al bij het ochtendgloren, wanneer Martin zijn kenmerkende Verwen-Ontbijt bereidt. Martin neemt je als waar reisleider mee op culinaire jeepsafari’s over het eiland. Deze verrassende culinaire expedities voeren je langs een authentiek Mallorcaans restaurant, een iconische wijnmakerij en de populaire versmarkt van Palma, Mercat de l’Olivar, waar aankopen worden gedaan voor het diner. Ondertussen heb je voldoende gelegenheid om de historische stad Palma te ontdekken. Tussen de maaltijden door geniet je op het ecologische landgoed van luxe, puurheid, comfort en privacy. Deze driedaagse culi-reis is een once in a lifetime ervaring voor gastronomie-minnend publiek.

Volgende reis staat gepland op: 6 tot 9 november 2022.

BOEKLANCERING & PALINGFEEST

Zondag 25 september wordt het boek Ode aan de paling gelanceerd. Wij vieren dit groots met een paling party in een feestelijk aangeklede tuin. Een middag vol palingamuses, vers gerookte paling van Alex Koelewijn, bereidingen op de Ofyr en de Green Egg en wijnen verzorgd door Anfors-Imperial.

Deze middag kunt u uw boek laten signeren door Martin en de aanwezige Les Patrons Cuisiniers chefs. Een palingspektakel die u niet wilt missen!

€150,- euro p.p. - all-in. Van 12.30 tot 16.30 uur.

Dresscode: hoed

Reserveer via: info@restaurantdelindenhof.nl

Het is uiteraard mogelijk om na het feest te verblijven in één van onze prachtige accommodaties en desgewenst 's avonds licht te dineren.