De Lindenhof

Keuken
Ambachtelijkheid en scheppingsdrang gaan hand in hand. De stijl van Martin Kruithof valt het best te typeren als inventief en toch klassiek. Inventief, zodat ook de verwende eter op een verrassing kan rekenen. En klassiek omdat hij zich laat leiden door een diep respect voor de oorspronkelijke smaak. Combinaties houdt hij simpel, om elk ingrediënt volledig tot zijn recht te laten komen. In De Lindenhof gaat het om de pure keuken en om zuivere smaken.

Tuin en terras
Bij mooi weer wordt de lunch of het diner geserveerd op het prachtige, ruime terras. Hier heeft u uitzicht op de Engelse tuin met vijver en botenhuis, waarin twee sloepen klaarliggen voor gebruik.

Restaurant
Het authentieke restaurant met balkenplafond, kleine raampjes en eikenhouten vloer ademt een huiselijke sfeer. Het bevat overwegend ronde tafels.

Tuinkamer
De tuinkamer biedt uitzicht op de Engelse tuin en kan zowel voor ‘private dining’ als voor vergaderingen gebruikt worden. Voor grotere gezelschappen kan hier een mooie ovale tafel gecreëerd worden.

Lindenakker
Veel van de bloemen, kruiden en groenten die in de keuken worden gebruikt, groeien in de kruidentuin op de Lindenakker, aan de overkant van de keuken.

Kookboek: De varende chef
Uniek boek: Beleef de Lindenhof in dit kleurrijke boek. € 75,–

Kinderen in de Keuken
Ook voor kinderen is een bezoek aan Restaurant de Lindenhof een bijzondere belevenis. Met een echte koksmuts op je hoofd kun je zelf een ijsje maken in onze keuken. Samen met een van onze koks. En misschien nog wel het leukste van alles: daarna lekker smikkelen van je eigen zelfgemaakte ijsje!