lgoo

Welkom bij Martins traiteur, wijn, delicatessen en
chef aan huis service.

De Lindenhof beleving voor thuis!

TRAITEUR

Met zorg stellen wij onze, dagelijks wisselende, luxeproducten beschikbaar voor u. Denk hierbij aan producten als ganzenlever, gerookte zalm, onze welbekende kreeften cappuccino, oesters, kaviaar, champagne, een prachtig stuk vlees of dagverse vis. In overleg met Martin, maakt u samen uw gewenste selectie.

Laat u telefonisch adviseren: 0521 361 444

CHEF SERVICE

Thuis genieten van De Lindenhof beleving? Martin komt bij u koken en brengt het restaurantgevoel bij u thuis. Kies voor een gastronomische lunch of een vroeg diner.

Privé kok voor thuis: 

€ 42,50 (per uur)

catering bij u thuis is exclusief 21% btw.

Vis

Gamba’s: € 3,75 (per stuk)

Oester Gillardeau: € 5,- (per stuk)

Dagverse vis: € dagprijs (per 100 gram)

Gerookte paling van de Paling Patron: € 12,50 (per 100 gram)

Zalm gerookt: € 12,50 (per 100 gram)

Zalm gemarineerd: € 12,50 (per 100 gram)

Zeebaars tartaar met venkel en limoen: € 12,50 (per 100 gram)

Kaviaar: € 95,- (per blik (50 g))

Garnalenkroketjes: € 2,50 (per stuk)

Visbouillon: € 6,50 (per 250 ml)

Verse kreeft: € dagprijs (per stuk)

 

Vlees

Ganzenlever, appel en calvados: € 25,- (per 100 gram)

Runder tartaar, pimentmayonaise en olijf: € 12,50 (per 100 gram)

Runder sukade, laurier en appelstroop: € 12,50 (per 100 gram)

Kwartelpootjes met knoflook: € 1,75 (per stuk)

Runderbouillon: € 6,50 (per 250 ml)

Soepen

Kreeften cappuccino met steranijs: € 7,- (per 250 ml)

Langoustine thee met sinaasappel en pompoen: € 7,- (per 250 ml)

Knolselderij velouté met truffel: € 7,- (per 250 ml)

Hazelnoot crème met eekhoorntjesbrood: € 7,- (per 250 ml)

Desserts

Citrustaartje met passievruchtcoulis: € 10,- (per portie)

Wentelteefjes met kaneel en vanille-ijs: € 10,- (per portie)

 

 

Diversen

Petit-fours: € 17,50 (per 100 gram)

Olijven (groen of zwart): € 7,50 (per 100 gram)

Olijfolie Valderrama flesje € 5,95  (per 100 ml)

Bonbons: € 17,50 (per 100 gram)

Whiskey truffels: € 14,50 (per 100 gram)

Mokka karamel: € 8,50 (per blok)

Nougat: € 8,50 (per 100 gram)

Kazen uit binnen- en buitenland: € dagprijs (per portie)

Notenbrood: € 20,- (per stuk)

Briochebrood: € 7,50 (per stuk)

Zuurdesembrood: € 7,50 (per stuk)

 

Dranken

Champagne Vergnon Blanc de Blanc:  € 45,- (per fles)

Suavia Soave Classico (witte wijn): € 15,- (per fles)

Parusso Dolcetto d’Alba (rode wijn): € 15,- (per fles)

Diverse wijnen uit onze kelder: prijs op aanvraag

 

 

Martins verwen-ontbijt                                                             

Verse sinaasappelsap, toast met ossenworst & gerookte zalm,

kaaskoekje, yoghurt met fruit, kalfsworstje, flensje, wentelteefje:

€ 42,50 (per persoon)

 

Kookboek ‘De Varende Chef’ 

€ 75,- (per boek)