lgoo

Welkom bij Martins Traiteur, wijn en delicatessen

De Lindenhof beleving voor thuis!

Met zorg hebben wij voor u een prachtig assortiment geselecteerd: gastronomisch genieten van de mooiste gerechtjes, wijnen, luxe-producten en services. Zo kunt u naar keuze een box samenstellen, een privé-chef aan huis boeken of Martins befaamde verwen-ontbijt bestellen. En wilt u een cadeau of verwen-pakket op maat? Wij adviseren u meer dan graag.

TipVerrijk uw cadeau met een persoonlijke notitie van Martin.

Uw bestelling graag 24 uur van tevoren doorgeven via info@restaurantdelindenhof.nl of via 0521 361 444.

 

Martin kookt bij u thuis!

Thuis genieten van De Lindenhof beleving? Martin komt bij u koken en brengt het restaurantgevoel bij u thuis. Kies voor een gastronomische lunch of een vroeg diner.

Privé kok voor thuis: 

€ 42,50 (per uur)

catering bij u thuis is exclusief 21% btw.

 

Vis

Gamba’s: € 3,75 (per stuk)

Oester Gillardeau: € 5,- (per stuk)

Dagverse vis: € dagprijs (per 100 gram)

Gerookte paling van de Paling Patron: € 12,50 (per 100 gram)

Zalm gerookt: € 12,50 (per 100 gram)

Zalm gemarineerd: € 12,50 (per 100 gram)

Zeebaars tartaar met venkel en limoen: € 12,50 (per 100 gram)

Kaviaar: € 95,- (per blik (50 g))

Garnalenkroketjes: € 2,50 (per stuk)

Visbouillon: € 6,50 (per 250 ml)

Verse kreeft: € dagprijs (per stuk)

 

Vlees

Ganzenlever, appel en calvados: € 25,- (per 100 gram)

Runder tartaar, pimentmayonaise en olijf: € 12,50 (per 100 gram)

Runder sukade, laurier en appelstroop: € 12,50 (per 100 gram)

Kwartelpootjes met knoflook: € 1,75 (per stuk)

Runderbouillon: € 6,50 (per 250 ml)

Soepen

Kreeften cappuccino met steranijs: € 7,- (per 250 ml)

Langoustine thee met sinaasappel en pompoen: € 7,- (per 250 ml)

Knolselderij velouté met truffel: € 7,- (per 250 ml)

Hazelnoot crème met eekhoorntjesbrood: € 7,- (per 250 ml)

Desserts

Citrustaartje met passievruchtcoulis: € 10,- (per portie)

Gepocheerde peertjes met vanille en chocolade: € 10,- (per portie)

Wentelteefjes met kaneel en vanille-ijs: € 10,- (per portie)

 

 

Diversen

Petit-fours: € 17,50 (per 100 gram)

Olijven (groen of zwart): € 7,50 (per 100 gram)

Olijfolie Valderrama flesje € 5,95  (per 100 ml)

Bonbons: € 17,50 (per 100 gram)

Whiskey truffels: € 14,50 (per 100 gram)

Mokka karamel: € 8,50 (per blok)

Nougat: € 8,50 (per 100 gram)

Kazen uit binnen- en buitenland: € dagprijs (per portie)

Notenbrood: € 20,- (per stuk)

Briochebrood: € 7,50 (per stuk)

Zuurdesembrood: € 7,50 (per stuk)

 

Dranken

Champagne Vergnon Blanc de Blanc:  € 45,- (per fles)

Suavia Soave Classico (witte wijn): € 15,- (per fles)

Parusso Dolcetto d’Alba (rode wijn): € 15,- (per fles)

Diverse wijnen uit onze kelder: prijs op aanvraag

 

 

Martins verwen-ontbijt                                                             

Verse sinaasappelsap, toast met ossenworst & gerookte zalm,

kaaskoekje, yoghurt met fruit, kalfsworstje, flensje, wentelteefje:

€ 32,50 (per persoon)

 

Kookboek ‘De Varende Chef’ 

€ 75,- (per boek)

 

Geef uw bestelling door via info@restaurantdelindenhof.nl