luxe watervilla 'De Wieden'

De moderne 'De Lindenhof Wiedenwoning' op Waterresort Bodelaeke is perfect voor levensgenieters die dromen van een luxe vakantie met absolute klasse. Dit weelderige vakantiepark aan een privémeer in Giethoorn, is van alle gemakken voorzien. Naast de prachtige villa, die tot De Lindenhof behoort, biedt het park een restaurant met terras aan het water. De liefhebber van watersport kan zijn hart hier ophalen.

Over de villa: door de vele raampartijen schijnt al vroeg de zon door de ramen en wordt u uitgenodigd te genieten van al het groen en schoon zwemwater, rondom de villa. Door de eigen aanlegsteiger geniet u maximaal vaarcomfort en waterplezier. De accommodatie is uitgerust met een sauna.

  • Op de begane grond is één slaapkamer met badkamer en sauna. De andere twee slaapkamers en een extra badkamer vindt u op de eerste verdieping.
  • Grote raampartijen met uitzicht op het terras aan het water.
  • Eigen aanlegsteiger met zwemtrap.
  • Snelle Wifi.

Het vakantiepark is voorzien van alle gemakken en voorzieningen. Tevens kunt u lunchen en / of dineren bij De Lindenhof.

Reserveren

Dit waterrijke verblijf is te reserveren voor 3 nachten vanaf €1250,- euro. Het reserveren van 'De Lindenhof Wiedenwoning' kan via mail: info@restaurantdelindenhof.nl of telefonisch via: 0521 - 361444

Naamloos-1822
Naamloos-1828
Naamloos-1799
Naamloos-1819
Naamloos-1801
Naamloos-6
Naamloos-1
Naamloos-2